Ohjelmakartta.fi

Uusi, ilmainen TV-opas

Ohjelmakartta tarkoittaa graafista kuvausta viikon ohjelmista ja niiden asettelusta. (Esimerkki ohjelmakartasta kirjassa Daddy Cool (Jorma Sairanen, 2017).

Käyttöohje

Tämä tv-opas kattaa kaikki ilmaiset suomalaiset televisiokanavat sekä Ylen radiokanavat. Yle, MTV, Nelonen Median ja muut tv-yhtiöt eivät osallistu tämän sivuston kehitykseen, vaan tämä on täysin yksityinen sivusto.

Sivustolla tarkastelet ohjelmistoa viikko ja kanava kerrallaan, ikään kuin koulun lukujärjestystä.

Etusivulta näet kaikkien kanavien kartan pienoiskoossa, ja voit valita yhden kanavan tarkempaa tarkastelua varten klikkaamalla sitä. Klikkaa alalaidan näytä kaikki viikot, jos haluat tarkastella ohjelmiston etenemistä usean viikon aikana. Viikot etenevät vaakasuunnassa. Nykyinen viikko on taulukossa keskimmäisenä

Tv-ohjelmat esitetään taulukossa. Viikonpäivät juoksevat vaakatasossa, ja kellonaika pystysuunnassa. Kellonaika näkyy mustalla taustalla, mutta sitä ei ilmoiteta, mikäli aiempana viikonpäivänä on ilmoitettu ohjelma alkavan samaan aikaan. Saman nimiset ohjelmat yhdistetään.

Taustaväri merkitsee ohjelman lajityyppiä ja ohjelmien päätyypit ovat seuraavat:

Klikkaamalla ohjelman nimeä se avautuu ikkunassa, ja voit tarkastella lisätietoja, mm. kuvausta. Alla olevilla painikkeilla voit avata ohjelman suoratoistona, jolloin avautuu esim. Areenan tai Ruutu.fin ohjelmaa koskeva sivu. Toisaalta voit ladata .ical-tiedoston, jonka voit avata omassa kalenteriohjelmassa, esim. Outlook tai KOrganizer.

Ota yhteyttä

Tykkää sivustosta Facebookissa. Palautetta, toivomuksia ja kysymyksiä voi myös lähettää:

Projektilla on myös oma threadi Ohjelmointiputkan keskustelusivuilla.

Voit lahjoittaa muutaman euron sivuston ylläpitämiseen osoitteessa paypal.me/ohjelmakartta.

Uusimmat muutokset

Takaisin etusivulle